dissabte, 21 de juny del 2014

Arròs de Marisc de Roses

A vegades costa molt triar, quin és el millor plat d'entre una carta que t'has treballat de valent. La veritat és que estem molt orgullosos de la varietat que podem oferir, de bons productes de proximitat i cuinats de forma creativa i original. Els que heu vingut més d'una vegada, i heu tastat diferents tapes o plats, ho sabeu.

Però si n'hem de triar un, ens quedem amb l'arròs. Costa molt explicar el per què. Diuen que la clau és el sofregit, fer servir bon material i tenir bon nas per saber els moments adients per anar afegint cada un dels ingredients.

Així és el nostre Arròs de Marisc de Roses. El resultat d'un munt d'hores i proves per fer el nostre sofregit per saber quins són els millors productes (tots ells de Roses) que li donen el gust que toca.

Si algun dia ens veniu a veure i voleu un bon plat, us recomanem el nostre Arròs de Marisc de Roses, quedereu molt bé.

Que gaudiu!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada