dimarts, 29 d’abril del 2014

Una delicia, el Ferrari.

Bon día, amics!

Ara que ja comença a arribar el bon temps, volem presentar-vos una de les nostres delicies. En coneixem més d'un que ve expressament a menjar aquest postres: el Ferrari. El coneixeu?

Pels qui no, us en farem cinc cèntims.

Del gust, gairebé ni en parlariem. Tots els comentaris que hem rebut han estat positius, i han estat de l'estil: "sorprenent!", "increible", "repetiré"... Pertant, res a dir.

Aquesta copa, feta de iogurt natural de primeríssima qualitat, ve acompanyat, entre altres coses, d'una xocolata negra calenta molt pura. Tant que, si quan us la portem, no la mengeu ràpidament, queda dura com una pedra. I això és així, justament per la seva puresa. Però deixeu-nos dir, que aquest fet és un atractiu més. Això sí, requereix de més perícia a l'hora de posar-te'l a la boca. ;o)

El Ferrari és una bona manera d'acabar els nostres àpats, tant al Tramonti Pep Curiel, com al Tramonti Platja.

L'heu provat mai? Què us ha semblat? I sino, us animem a fer-ho!

Salut!

Tramonti.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada