divendres, 6 de juny del 2014

Tramonti Pep Curiel i Tramonti Platja, cuina original i de qualitat per la Fira de la Rosa de Roses.

Què fer aquest cap de setmana?

A Roses avui comença La Fira de la Rosa, fins diumenge al vespre. Una bona excusa per venir un dia o tot el cap de setmana, així poder gaudir del nostre magnúific entorn natural i cultural.

I una bona manera de fer-ho, també, és a partir de la nostra gastronomia. Si us passeu pel Tramonti Pep Curiel o el Tramonti Platja, podreu provar plats originals, amb productes el·laborats aquí i de molta qualitat.




Al Tramonti Pep Curiel hi trobaràs una gran selecció d'entrants i pasta. Des d'anxoves de Roses sobre una coca cruixent, fins a unes delicades piruletes de formatge. Marisc de Roses i salses elaborades per condimentar el nostre gran assortit de pasta.



Alguns dels nostres clients ens diuen que nosaltres no fem pizzes; que van més enllà. Ho anomenem Cuina sobre Massa, ja que la seva elaboració és molt més complexa i original que qualsevol pizza que es pugui trobar en altres establiments.



Trobaràs l'establiment al passeig de Roses, entre la Plaça Catalunya i la Rambla Riera Ginjolers.

Al Tramonti Platja hi trobaràs una magnífica terrassa on podràs degustar tota mena de tapes i plats singulars, també amb productes de Roses i del país. Com aquest magnífic plat d'embotits de Vic amb pa amb tomata. Ens trobaràs al costat del Port Nàutic, a peu de platja.




www.tramontipepcuriel.com





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada