A Roses avui comença La Fira de la Rosa, fins diumenge al vespre. Una bona excusa per venir un dia o tot el cap de setmana, així poder gaudir del nostre magnúific entorn natural i cultural.
I una bona manera de fer-ho, també, és a partir de la nostra gastronomia. Si us passeu pel Tramonti Pep Curiel o el Tramonti Platja, podreu provar plats originals, amb productes el·laborats aquí i de molta qualitat.
Al Tramonti Pep Curiel hi trobaràs una gran selecció d'entrants i pasta. Des d'anxoves de Roses sobre una coca cruixent, fins a unes delicades piruletes de formatge. Marisc de Roses i salses elaborades per condimentar el nostre gran assortit de pasta.
Alguns dels nostres clients ens diuen que nosaltres no fem pizzes; que van més enllà. Ho anomenem Cuina sobre Massa, ja que la seva elaboració és molt més complexa i original que qualsevol pizza que es pugui trobar en altres establiments.
Trobaràs l'establiment al passeig de Roses, entre la Plaça Catalunya i la Rambla Riera Ginjolers.
Al Tramonti Platja hi trobaràs una magnífica terrassa on podràs degustar tota mena de tapes i plats singulars, també amb productes de Roses i del país. Com aquest magnífic plat d'embotits de Vic amb pa amb tomata. Ens trobaràs al costat del Port Nàutic, a peu de platja.
www.tramontipepcuriel.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada