dimarts, 20 de maig del 2014

Nou estil de Botifarra amb Mongetes Seques al Tramonti Platja

CAT//
Molt bon dia, amics!

Tot i que aquesta setmana fa uns dies molt humits i el sol no es deixa veure gaire, nosaltres soms dels que, faci el temps que faci, sempre posem bona cara. Cal aprofitar tots els moments de la millor manera possible. I en dies com aquests, us volem suggerir un plat que us aixecará l'ànim, faci el temps que faci: la botifarra amb mongetes seques.

Aquest és un plat molt especial per nosaltres, ja que és un plat d'aquells que fa país; i la gent que ens ve a visitar pot menjar un plat típic català, amb un toc molt personal.

La botifarra la comprem a un productor de carn que fa molts anys que s'hi dedica, que hi entén molt i que cuida tots els detalls per oferir una carn de qualitat i molt bona. Les mongetes també són de casa nostre i les fem amb una recepte especial de l'Isabel, que us llepareu els dits. Ve acompanyat amb tomata fresca de mercat i menta, per acabar de donar un toc fresc i singular. I el nostre pa de xapata cruixent amb tomata, oli i sal.

Pels qui us agradi la tradició, amb un toc diferent, aquest és un molt bon plat per gaudir aquests dies.

Que aprofiti!

www.tramontipepcuriel.com

 

 CAST//
Muy buen día, amigos!

Aunque esta semana hace mucha humedad y el sol no se deja ver mucho, nosotros somos de los que haga el tiempo que haga, siempre ponemos buena cara. Hay que aprovechar todos los momentos de la mejor manera posible. Y en días como estos, os queremos sugerir un plato que os va a levantar el ánimo, haga el tiempo que haga: la butifarra con judías.

Este es un plato muy especial para nosotros, ya que es un plato de esos que hace país; y la gente que nos visita de fuera puede comer típico catalán, con un toque muy personal.

La butifarra la compramos a un productor de carne que hace muchos años que se dedica, que entiende mucho y que cuida todos los detalles para ofrecer una carne de calidad y muy buena. Las judías también son del país y las hacemos con una receta especial de Isabel que os vais a chupar los dedos. Viene acompañada con tomate fresco de mercado y menta, para acabar de darle un toque fresco y singular. Y nuestro pan de chapata crujiente con tomate, aceite y sal.

Para los que os guste la tradición, con un toque diferente, este es un buen plato para disfrutar estos días.

Que aproveche!

www.tramontipepcuriel.com







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada