dissabte, 23 d’agost del 2014

Les postes de sol #aRoses

El tramonti podria estar en qualsevol lloc. Hi ha moltes poblacions on podriem haver-lo creat. Però vam triar Roses. I això sí, al costat del mar.

Estar al costat del mar sempre és un gran atractiu, i a més, un valor important, tant pel client com pels qui estem treballant. Però a Roses, això té un grau més. I això és així per una raó molt important. Us deixarem amb unes paraules del gran Josep Pla, que ho il·lustraran molt bé:

de Roses estant es poden veure les millors postes de sol d'aquest país (...) Hi ha res que s'assembli més a un ram de roses que una posta de sol a Roses? ¿Hi ha res que us produeixi una sensació més semblant, que us recordi la mateixa elegant presència confortable, luxosa i vaga que la que us produeix un gran ram de roses? (...) La mar i la terra esteses davant vostre semblen alçar-se i volen fer un arc que us exigeix tenir la vista alta.
Josep Pla



Prendre unes copes, un soparet amb productes de primera qualitat, tant de muntanya com del nostre mar, amb aquestes vistes i colors, realment no té preu.

Tant en el Tramonti Pep Curiel com en el Tramonti Platja, teniu una bona oportunitat per degustar plats de primeríssima qualitat, molt bons i amb unes vistes espectaculars. Les voleu provar?

www.tramontipepcuriel.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada