divendres, 26 de setembre del 2014

Sí al Bulli Fundation a Roses

Tot i que ja fa uns dies que es va fer l'acte en favor del projecte del Bulli Fundation, des del Tramonti volem donar tot el nostre suport a les institucions, empreses i persones que estan a favor de la construcció d'aquest nou complex que el geni de Ferran Adrià té pensat per fer a Roses.

Pensem que és una oportunitat molt gran per fer venir gent. I esperem que molta!

Sí que és veritat que està en el parc natural, i que per sort hi ha lleis que regulen que no s'hi facin bestieses que ja s'havia fet alguns anys abans. Però el projecte del Bulli Fundation no és cap bestiesa. Està molt ben pensat, tant de continguts, com la línia arquitectònica. I no seria cap maldestra acció contra la natura; tot al contrari.



Estem en un moment on molta part de la societat vol canviar les lleis, com per exemple, el dret a decidir. Però no ho vol fer per construir un espai únic i singular. El món s'ha construit a través de canvis, i així continuarà siguent. Si seguim tot el que està establert, no innovarem mai. I aquest projecte s'ho val. No deixem perdre l'oportunitat.

Estem segurs que ningú canviaria cap llei per construir-hi cases o negocis particulars. Aquest projecte, repetim, únic i singular, és un espai obert a la creació, a la cultura, a l'art... i que amb el temps, acabarà siguent de tots els catalans. I tot això a casa nostra, a Roses.

Una oportunitat d'obrir-nos al món, de posicionar-nos en la línia de la gastronomia, de l'art i de la cultura.

Som-hi!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada