dissabte, 15 de novembre de 2014

I Concurs Pizza Singular Tramonti

El passat dijous 6 de novembre es va reunir el jurat per provar les pizzes que s'havien presentat al I Concurs de Disseny de Pizzes Singulars Tramonti.



En aquesta primera edició, tot i que no s'hi va presentar molta gent, els que sí que ho van fer, van presentar uns dissenys ben agosarats. Seguidament compartim les pizzes que es van presentar i els participants.

La pizza guanyadora va ser l'anomenada "La Catalana", del figuerenc Jordi Casademont. Els ingredients que es van utilitzar són:

- massa base Tramonti
- Tomata
- botifarra de perol esparracada
- fesols de Santa Pau
- formatge Emporità


Els altres participants van ser:

Ramon Costa
(no li va posar nom a la pizza)
Ingredients:
- Massa base Tramonti
- Salsa de tomata 
- Formatge Costa Negra
- Crema de salsafins (Netegem els salsafins, els enfarinem, els fregim i després triturem, amb crema de llet i un toc de pebre)

- Carpaccio de vedella de Girona



OLGA SURRELL
Nom: Llaminera

Ingredients:
- massa base Tramonti
- Tomàquet
- sobrassada de porc ibèric feta a l'Empordà
- formatge Serrat d'ovella de Siurana
- mel de Culera


LIDIA CASADEMONT
Títol: Tupinata
Ingredients:
- massa base de la Tramonti
- tomàquet 
- formatge Tupí rebaixat amb licor de Mistela, oli d'oliva i orenga
- melmelada de pebrot vermell
- reducció d'Oporto

RAMON COSTA
El Pecat Empordanès

Ingredients:
- Massa base Tramonti
- Salsa de tomata 
- Confitura de ceba de Figueres 
- Botifarra dolça
- Poma de Vilabertran caramel·litzada
- Mozzarela catalana de búfala de l’Empordà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada