dimarts, 13 de maig del 2014

Tertulia gastronòmica a Radio Ser per parlar de pizzes

CAT//
El passat mes d'abril Tramonti va intervenir en una tertulia a Radio Ser per parlar amb Fabian Martín i Alessandra Manetti, a la secció gastronòmica del programa Tot és Comèdia, de Rosa Badia.

Amb el Fabian Martín parlem de fer una altra classe de pizza, amb productes diferents. Nous productes que li aportin textures noves, treballar amb altres temperatures, etc. per potenciar sabors i, per tant, noves sensacions.

Portem 25 anys treballant amb massa, esforçant-nos per crear noves receptes, amb farines sense aditius i tot amb productes naturals i de qualitat. I juntament amb el Fabian expliquem com hem arribat al moment actual; el reconeixement que tenim i les bones crítiques de la nostra cuina.

Voleu saber què va menjar el Messi quan va venir al Tramonti? Us convidem a escoltar l'àudio de l'entrevista al següent link:


ESP//
El pasado mes de abril Tramonti intervino en una tertulia en Radio Ser para hablar con Fabian Martín y Alessandra Manetti, en la sección gastronómica del programa Tot és Comèdia, de Rosa Badia.

Con Fabian hablamos de hacer otra clase de pizza, con productos diferentes. Nuevos productos que le aporten nuevas texturas, trabajar con otras temperaturas, etc. para potenciar sabores y, por tanto, nuevas sensaciones.

Llevamos 25 años trabajando con masa, esforzándonos para crear nuevas recetas, con harinas sin aditivos y todo con productos naturales y de calidad. Y conjuntamente con Fabian explicamos como hemos llegado al momento actual; el reconocimiento que tenemos y las buenas críticas de nuestra cocina.

Queréis saber que pizza comió Messi cuando vino al Tramonti? Os invitamos a escuchar el audio de la entrevista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada